"Ser una bona mestra no és un estat, és una aspiració"
Pilar Benejam i Arguimbau

dijous, 10 de novembre de 2011

Blog de les companyes!


El blog de na Natàlia

Idò si, avui he decidit comentar el blog d’una de les companyes més rialleres que tenim a les GEDIS i m’atreviria a dir que de tota la UIB, si si, és la que pensau, na Natàlia, aquella que amb un bot és a s’universitat i que fa pa frit amb sucre molt bo.

Que puc dir del seu blog?
Doncs hi ha mil i una coses interessants, vídeos, cartes publicades al diari, presentacions de classe, racons, projectes, com involucrar-nos en l’escola, llibres,  experiències...
El que m’encanta és que està fet amb molt damor i carinyu, ha obert la seva vida i l’ha transportada als escrits. Es nota que ha tingut molta delicadesa a l’hora de fer el blog, d’explicar les seves experiències viscudes, les seves sensacions, les classes... També s’ha de dir que cada entrada va acompanyada d’algun vídeo o imatge, o presentació sobre el que es parla; i això ajuda molt a que sigui més entretingut, vistos i dinàmic. La organització al principi no l’acabava d’entendre però després d’investigar i mirar una micona he vist que està molt bé, que era jo que no ho mirava amb els ulls que tocava!
A la banda ens exposa una fotografia genial amb un petit escrit a baix, després trobam tots aquelles etiquetes per poder trobar ràpidament aquelles entrades organitzades per les seves temàtiques; a baix hi ha un presentació feta amb molta gracia sobre ella mateixa, i és que està feta una artista. També podem trobar  un comptador de visites, un rellotge, blogs per visitar...
També, he de dir que dur el blog molt al dia, cada cop que hi ha alguna cosa interessant feta a classe ella exposa alguna entrada relacionada amb allò.

Després de tirar tantes floretes i amb remei!
Ara exposaré allò que tal volta, canviaria o que jo posaria d’altre forma, però no per això que estigui malament o que ho critiqui, ni molt meny!
Personalment, hem sembla que quan mirem un blog ha de ser molt clar, i en aquest cas quan mirem el fantàstic fons de dibuixos que hi ha a dalt, ens costa una mica llegir les frases que hi ha escrites a damunt en blau; per això, canviaria el color de la lletra perquè es pugui veure més clarament, ja que és la presentació val la pena ser llegida a consciència.
Després també dir que el disseny del blog és correcte i està ben pensant i exposat com abans he dit ja que cada entrada té el seu dibuix o la seva presentació que crida molt l’atenció, però alhora penso que si tot això ja és bo, si canvies la lletra amb diferents tipus i mides i colors, encara seria molt millor!

Ara, mentre redacto aquest document record que al principi ella no acabava d’encaixar les noves tecnologies, que li costava publicar entrades, que no estava gaire contenta de fer un blog, no se’n desfeia prou be amb s’internet... però a poc a poc i amb moltes ganes se n’ha sortit i amb bona nota!

Finalment, només amb queda dir, que enhorabona per aquest blog Natàlia!

3 comentaris:

  1. Hola Pilareta! m´agrada molt lo que dius des meu blog, m´anima a seguir i sobretot, a intentar aprendre de totes voltros per millorar. Ses crítiques constructives com aquesta no poden saber greu mai de la vida.
    Un beso

    ResponElimina
  2. Aiiii Natalia, com m'alegra veure aquest comentari al meu blog!!!!!!

    ResponElimina