"Ser una bona mestra no és un estat, és una aspiració"
Pilar Benejam i Arguimbau

dilluns, 5 de setembre del 2011

Pel·lícula "Tarzan"




Després de veure la pel·lícula “Tarzan” durant un dia molt avorrit vaig veure que podia extreure moltes idees d’aquest film tant divertit.

  • Família, en aquesta pel·lícula es veuen els lligams que es creen a dins la pròpia família, sobretot a nivell afectiu.
  • Ambient condiciona, l’ambient en que ens movem ens condiciona a tots els nivells, aprenem dels que tenim a prop, com parlar, menjar, caminar...
  • Igualtat, a partir de sa pel·lícula observem que realment no tots som iguals però això és el que ens fa especials, no necessàriament hem de ser còpies iguals uns dels altres, sinó que tenim aquelles igualtats inherents en nosaltres mateixos i alhora aquells detalls que ens fan diferents.
  • Sentiments, el fet de sentir-se diferent fa que en “tarzan” es sentí malament, infeliç, preocupat; gràcies a la seva mare compren que com he comentat abans hi ha algunes coses que ens fan iguals als altres i algunes que ens fan diferents, però lo important, és sentir-se bé amb un mateix.
  • Aparença, no consisteix en aparentar el que els altres volen, sinó aconseguir ser el que cadascú vol ser. Intentar aparentar és no ser un mateix, i a més a més, s’ha de fer “molta feina” sense aconseguir res.
  • Societat, la societat vol que tots caminem en el mateix sentit així , el pensament és simple, únic i fàcil de guiar.
  • Comprensió, és una de els grans passes que s’han de dur a terme per poder aconseguir la superació i adaptació de les situacions que presenta el personatge.
  • Finalment, només volia comentar que sa pel·lícula ens demostra un procés en el que es demostra la superació del personatge en un ambient complicat, aconsegueix adaptar-se a diversos canvis ràpidament , i sobretot hi ha un punt clau, el fet que en “kerchak” no li vol posar les coses fàcils. També destacar que s’aprecia un punt clau, cuidar i respectar els animals en el seu medi natural.

ü


“Aprende a enseñar

y enseñando aprenderás,

tu vida está

con quien tú amas más


Y todo lo que sueñas

en tu imaginación

aqui está ese momento

realiza tu ilusión”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada